Lemmikkikuvaukset

Kaikkiin kuvauksiin sisältyy koevedosgalleria, jonka asiakas saa itselleen 1-2 viikon sisällä kuvauksesta. Kuvapaketin päälle voit tilata lisäkuvia.

Minikuvaus 

Sisältää 30 min kuvausta & 1 jälkikäsitellyn, täysikokoisen kuvatiedoston. Täydellinen pentukoiralle! Lisäkuvat aiemmin mainittuun hintaan. 

Lemmikkikuvaus

Sisältää 1 tunnin kuvausta & 3 jälkikäsiteltyä, täysikokoista kuvatiedostoa. 

Pennun ensimmäinen vuosi -paketti

Sisältää pentukuvauksen (7-16vk), puolivuotiskuvauksen ja 1 vuotiskuvauksen. Kuvausta yhteensä kolme tuntia, jokaiseen kuvaukseen kuuluu 3 jälkikäsiteltyä kuvaa.

Kasvattajan kuvauspaketit

Pentuekuvaus                   

Koetko pentujen rakennekuvien ja yhteiskuvan kuvaamisen hankalaksi? Tämä paketti on sinulle! Sisältää jokaisesta pennusta rakennekuvan, pentueen yhteiskuvan ja potrettikuvat jokaisesta. Lisäkuvia voi ostaa erikseen kasvattajan näin halutessa. Jos pentueesi on pieni tai suuri, etkä koe hinnan palvelevan sinua, otathan yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun pentueellesi paras ratkaisu!                 

Kasvattipäivien kuvaus                

Sisältää tunnin ajan kuvausta kasvattien touhuista, ryhmäkuvauksen plus potrettikuvauksen jokaisesta halukkaasta. Kasvatinomistajat saavat ostaa potrettikuvan itselleen erikseen! Kasvattajan on myös mahdollista ottaa kuvaus tapahtumakuvaus -nimikkeellä, jolloin potrettikuvat kuuluvat hintaan.  

Laumakuvaus                               

Sisältää 45 minuuttia kuvausta, jossa otetaan kuva yli viiden koiran/kissan laumasta. Pakettiin kuuluu kaksi täysikokoista jälkikäsiteltyä kuvaa. 

Onko sinulla kasvattini Memeline's kennelistä? Olethan huomannut, että olet oikeutettu yhteen kuvaukseen koirastasi! Laita minulle viestiä, niin sovitaan aika 🥰